nedelja, 27. februar 2011

Wooo Hooo

Ne, nisem se zgubila na poletnem tripu, niti nisem umrla od vsega napora na faxu ;).
I'm still alive and kickin'!
Sicer tule gor ne brcam tako redno kot bi si želela, ampak kaj čmo - cajt je hudič ane.
Kot je že navada, rada po dolgih odsotnostih tule gor na grobo obnovim kaj se mi je zgodilo med tem časom - da se ne boste čutili prikrajšane za pestro dogajanje v mojem na sploh zelo razburljivem življenju (p.s.: tole je sarkazem (samo opozarjam, ker se mi večkrat zgodi, da ga ljudlje v mojem pisanju ne zaznajo... )).
Kakorkoli situacija je sledeča:
Septembra mi je po zadnjih dveh ustnih izpitih le uspelo prilezt z dežja pod kap - torej iz prvega v drugi letnik faxa. V zadnjem času sem postala zasvojena z Ebayem, kar se odraža predvsem v mojem slabem finančnem stanju in potrošnji časa za iskanje bedarij na prejle omenjeni čudoviti pogruntavščini.
No, pa da ne bom zvenela kot kaka razočarana gospodinja, naj navržem še par pozitivnih stvari:
Že kar nekaj časa se trudim spravit svoje telo nazaj v staro formo in da se malo pohvalim - mi kar uspeva :D. Tudi drugi letnik na faxu ni samo težji, je tudi precej zanimivejši kot prvi, tako da mi ni preveč problem preživljati enormne količine časa na faxu.
Tudi moje dolgo negovano dete - projekt zadnjih let počasi dobiva svojo končno podobo in to me seveda neskončno veseli - če je še niste opazili na vaši desni vam jo serviram še tule:
Klik: PETINA

Ker se bo sedaj potrebno vreč v promocijo celotne zadeve, premišljujem tudi, da bi se vrgla v en fashion blog, ker pa je zaenkrat seveda samo še v oblakih in ko bo karkoli odločenega sporočim tudi tule gor :D.

To je zaenkrat to.
Upam da se tipkamo/beremo kmalu, pa pridni bodite!

Vaša DP

Ni komentarjev: