ponedeljek, 3. avgust 2009

Petnajsti...

... dan našega tripa.
Ker smo prespale Iñakijev zgodnji odhod, nas je pri zajtrku pričakal listek v slovo. Tudi me smo mu pustile listek z zahvalami ter se po zajtrku odpravile naprej čez Haarlem do Hamburga.
Haarlem - foto:

Kul bicikl

Miln

Stranska ulica

Srček (v bistvu del Haarlemske rdeče četrti)

Glavna ulica

Flower market take 1


Flower market take 2

Biciklaža na glavnem trgu

Haarlemska filharmonija

Po cvetličnem Haarlemu pa naprej do Hamburga, kamor smo prispele v večernih urah. Spale smo pri Britancu Philu, ki živi v kul stanovanju v še bolj kul delu Hamburga in ker se Phil preživlja s spletno stranjo, ki ocenjuje bare (link: http://www.qype.co.uk/), je bil večerni izhod v enega od barov v okolici njegovega stanovanja že skoraj obvezen.
V Philovem stanovanju pa nismo bile same. Poleg nas so pri njem spale še tri Britanke, ki so se vračale domov iz Exita in še nekega nemškega festivala.


p.s.: Hvala Philu za prenočišče. Škoda, da smo ostale samo eno noč....

p.p.s.: Vsi lahko prispevate na Philovo spletno stran. Nam je povedal, da je Ljubljana zelo slabo zastopana, tako da vsi žurerji veselo na delo - vsak ma da da gor review svojega najljubšega bara, po možnosti s fotko. Mogoče vam dajo v baru zastonj pijačo, če jim poveste, da jim boste delal reklamo na najbolj priljubljeni strani v Veliki Britaniji :D .

Ni komentarjev: