ponedeljek, 20. julij 2009

Četrti...

... dan našega tripa.
Zaradi naporne noči se v Baslu nismo uspele osebno poslovit od Davida, zato pa smo mu pustile sporočilo in majhen spominek, ter se odpravile proti Stuttgartu z vmesnim postankom v Freiburgu.


Freiburg - fotoutrinki:


Ob prihodu v prav tako deževni Freiburg.


Tri punce in pasja kompanjonka v Freiburgu (pločniki in peč cone so tlakovani z prodniki).Tipični vodni kanali v Freiburgu.
Lu in plavajoče žabice v enem izmed vodnih kanalov.


Sprehod po ulicah.


Tudi po količini koles se vidi, da je Freiburg študentsko mesto (zadaj: kul poslikana stena).Izvesek

Tale je pa posebi za mojo mami - utrinek iz Feiburške sobotne tržnice.
Na tržnici pa se s Sabrino nisva mogli upreti dišečim klobasam. Tako sva si častili Würstchen mit Brötchen. (Sj sm hotla fotkat, pa jih je prehitr zmankal :P ).

Po klobasarskem podvigu v Freiburgu smo se podale naprej proti Tribergu - k največjim slapovom v Nemčiji.Foto - Triberg:


Slapovi pač.Potem pa naprej proti Stuttgartu k Uršini teti v drugem kolenu.


V Stuttgartu so nas super sprejeli. Večerja je bila kraljevska, da postelj (balzam po blatnem in deževnem spanju v šotoru) sploh ne omenjam.
Pred spanjem smo z Uršinima drugokolenskima bratrancem in sestrčno v Besitosu, najbolj obleganem lokalu v mestu, spile long island ice tea.


Potem pa nazaj ''domov'' sprobat postelje!
P.s.: Hvala vsem, ki redno spremljate tale blog. Z updatei se trudimo kar se da, vendar je do brezplačnega interneta skoraj nemogoče priti, zato so vse objave (razen prve - "sposoja v Luzernu") objavljenje prek mobilnega interneta, ki pa ga skušamo uporabljati čimmanj, ker se že križam, ko pomislim na znesek na računu :X .

Lp, (trenutno iz Zaanse Schansa)

1 komentar:

mam pravi ...

Videm, da kar uživate. Jest pa sem belila prostor za zorilnico mojih sirčkov. Čakam na še fotke.
mam