torek, 24. marec 2009

(ne)osebno.

Nisem ljubiteljica filozofije in ne maram zapletat stvari.
Straight and simple - najboljša pot...
Zato se tudi tule lahko opazi pomanjkanje težkih filozofski in eksistenčnih vprašanj... To se sicer ne bo spremenilo, brez skrbi.

Kakorkoli že, čas pa je, da razkrijem še kakšno o sebi:

+ Všeč mi je šport. Premikanje. Konstantna želja po nečem boljšem.

+ Všeč so mi avtomobili. Nemški, ne italijanski in niti francoski. Na spolšno imam rada Nemčijo in zato včasih pridem v konflikt z pristaši Francije ;) . Naj še dodam, da imam Nemčijo precej raje kot nemščino.

+ Všeč mi je glasba. Sicer posedujem točno 0% posluha, zato glasbo najraje poslušam. Predvsem rock. Načelno ne maram ženskih vokalov, ne branim pa se dobrih bobnov.

+ Všeč so mi ljudje z samodisciplino. Zanimajo me ljudje, ki se ne smejijo veliko. Občudujem kreativne in vztrajne ljudi.

- Ne maram sprenevedanja. Ljudi, ki se delajo da so nekaj kar niso. Ne maram zahribtnosti, laži, zlobe, pljuvanja v tujo skledo in ostalih človeških slabosti, za katere verjamem, da se jih z dovolj volje da odpraviti. To ni neko idealistično prepričanje v nek utopičen, popoln svet brez človeških hib, gre preprosto za vero v moč volje in človeške samokritičnosti.

- Ne razumem ljudi, ki govorijo, da niso materialisti. Človek, ki ni vsaj malo materialist v kapitalizmu pač ne more preživeti. Še vedno pa mu ostane življenje v simbiozi nomadskih plemen v Afriki... (hec no :D )

- Ne dopadejo se mi družboslovne vede (Psihologija, sociologija, filozofija itd.) ker so očino prezahtevne za moje uboge možgane, ki težko sežejo čez oprijemljive fizikalne formule (s5 mal heca :D )

- Ne maram predalčkanja (morda nekega dne razkrijem teorijo predalčkov, ki pa sicer nima zveze z splošno znanim predalčkanjem). Če si nohte nalakiraš z črno si metalc, če plešeš v Ultri si fancy, če hodiš na gimnazijo in imaš po vrhu še solidne ocene si piflar, če si bolnd si neumen, če ne govoriš o vremenu z neznanci si vase zaprt, če poslušaš rock si đanki itd. No, jaz sem vse to, torej je z mano nekaj resno narobe. Najbrž bo kriza identitete.

No, naj bo tole dovolj za enkrat. Ker vem, da vas najbrž bolijo oči od branja, ki ga na tem bolgu niste ravno vajeni, vam za konec pošiljam balzam za ušesa (ja vem da jih vsi poznate, sam kj tazga pa z Wembleyjem lahko nardi samo Mercury) Enjoy!

2 komentarja:

Tina Samar pravi ...

1. lepo da si me omenla ... Vive la France!=)
2. odstavek o sprenevedanju je čudovito filozofski =)
3. rahlo me skrbi v kero skupino ljudi k so ti kul spadam=)..al je to mogoče zapisano samo za nasprotni spol?
4.posluh maš =)
5. Mercury totalno raztura...a si opazla kok nanga na tem posnetku spominja pevec ene zadnje čase pretirano priljubljene skupine?
6. Kul post ti materjalistično metalska fency blond zafiksana piflarka =)

Drugačna Punca pravi ...

Tina - saj veš, da načelno to velja za nasprotni spol... Sploh pa se mi zdi, da so razlage zakaj si mi ti kul popolnoma doveč. sj veš kako je...